Bekijk nu mijn nieuwe EBook: '40 Dinergerechten - een boek vol heerlijke recepten'.

Verzending

Verzending

Levering van digitale producten (e-books)

Bij aankoop van een e-book ontvangt u het door u bestelde product direct via de mail. 

Levering van persoonlijke voedings- en trainingsschema's

Aangekochte persoonlijke producten als voedings- en trainingsschema's ontvangt u binnen de in de productomschrijving aangegeven levertijd via de mail. 

Levering van fysieke producten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.
De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De prijzen van de verzendkosten zijn gewichtsafhankelijk en worden vermeld bij uw bestelling.

Contact
Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

info@happybodyplan.nl
 
Garantie & Klachten

Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@happybodyplan.nl. 

Dan kunnen wij een passende oplossing vinden.