Bekijk nu mijn nieuwe EBook: '40 Dinergerechten - een boek vol heerlijke recepten'.

Terugbetalingsbeleid

Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Als je een bestelling hebt geplaatst, kun je deze niet meer aanpassen.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Ja, echter alleen bij bestelling van fysieke producten. Als je van gedachten bent veranderd, kun je de bestelling annuleren voordat deze wordt klaar gemaakt voor verzending naar onze bezorgpartners. Dit betekent bij een bestelling voor 16:00 dat dit voor 16:30 moet worden doorgegeven & bij een bestelling na 16:00 dat dit voor 16:30 de volgende werkdag doorgegeven moet worden.

Wat als ik niet tevreden ben?

Ben je niet tevreden over je fysieke product? Neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons op via info@happybodyplan.nl en we laten weten hoe je deze kan retourneren of een afhaalmoment kunt regelen. Zodra het bij ons terugkomt, zullen we je terugbetaling regelen (inclusief verzendkosten, maar minus de eventuele retour- of ophaalkosten).

Wat als ik een beschadigd of verkeerd item ontvang?

Het is belangrijk dat je de bestelling bij bezorging controleert, mochten er gebreken zijn dan horen wij dat graag meteen via de mail. Dan zal dit direct opgelost worden. In dit geval ontvangt u van ons een verzendetiket en kunt je je bestelling kosteloos terugsturen. 

Hoeveel betaal ik voor een retourzending?

Als je een artikel moet retourneren omdat het defect is of omdat wij iets verkeerd hebben gedaan, brengen we geen kosten in rekening voor het retourneren. Maar als je een artikel retourneert omdat je van gedachten bent veranderd, moet je zelf zorg dragen voor het aanmelden van de retourzending bij ons binnen 14 dagen en het product naar ons terugsturen. 

Als je de hele bestelling retourneert, krijg je een volledige terugbetaling, inclusief bezorgkosten en exclusief de retourkosten. Als je slechts een deel van je bestelling retourneert, betalen we de kosten van die artikelen en de bezorgkosten terug, exclusief de retourkosten.


Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling?

Terugbetaling van de geplaatste bestelling bij retourneren gebeurt binnen 3 werkdagen.