Bekijk nu mijn nieuwe EBook: '40 Dinergerechten - een boek vol heerlijke recepten'.

Over Jildau

Ik ben Jildau van den Adel-Mulder. Getrouwd en moeder van 3 zonen.

Jarenlang heb ik gewerkt als schoonheidsspecialist en ik heb ongeveer 10 jaar een eigen salon gerund. Door mijn ervaring in de schoonheidsbranche weet ik als geen ander dat er een duidelijke link is tussen gezonde voeding en een mooie glanzende huid! De belangrijkste factor voor een fit en gezond lichaam is onze voeding. Vandaar dat het voor mij geweldig is om de kennis over voeding en huid te kunnen combineren. In 2013 ben ik dan ook gestart met de opleiding tot voedingsdeskundige.

De opleiding tot voedingsdeskundige behelst kennis over het spijsverteringsstelsel, voedingsleer, vitaminen, mineralen, maar ook supplementen, diëten, reguliere en alternatieve voedingsinzichten. In de opleiding tot voedingsdeskundige leer je welke voedingsstoffen de mens nodig heeft in de vorm van koolhydraten, eiwitten en vetten, maar ook vitaminen, mineralen en spoorelementen en in welke verhoudingen

Ik ben van mening dat een goed voedingspatroon eventueel aangevuld met de juiste supplementen tot veel meer levensenergie kan leiden!

Het blijkt dat veel mensen denken dat ze erg gezond leven. De waarheid is echter anders. Vele mensen kampen met tekorten op vitamine- en mineralen niveau.

Graag zou ik een ieder helpen die snakt  naar meer dagelijkse energie, een mooiere huid, minder vet en meer levensenergie!

Een geweldige uitdaging!